Mostar: Stanari očistili naselje i postavili klupe
Primjer ostalima
OBJAVA: Subota, 19. kolovoza 2017. 14:38
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.J.
Splitska uređenjeSplitska uređenjeSplitska uređenjeSplitska uređenje
1
Splitska uređenje
Splitska uređenje
Splitska uređenje
Splitska uređenje

Subota je idealan dan za uređenje okoliša u kojem boravimo

I Mostar može biti uredan, a to su dokazali stanari Ulice kralja Tomislava i  Splitske ulice koji su zajedničkim snagama očistili dvorište u svom naselju.

Naime, sunčanu subotu mali i veliki stanari su iskoristili kako bi okoliš oko svojih zgrada učinili ljepšim i čišćim, te su postavili i kamene klupe.Inače, ova akcija je organizirana na inicijativu i poziv Temeljne organizacije HDZ BiH Avenija Jugozapad, a odazvalo se dvadesetak članova i stanara ovog naselja koji su pomogli uređenju dječjeg igrališta, navodi se u priopćenju.

Postavljene su nove klupe, korpe za otpatke, obojen je mobilijar i postavljen je novi koš.

Wapom je uređen prilaz, a za najmlađe uređen je prostor sa šljunkom.

''Treba pohvaliti sve članove koji su bili nazočni, a naročito one koji su pomogli u samoj organizaciji i sponzorstvu. Slijede akcije po kvartovima. Dok drugi čekaju nadležne da urade svoj dio posla i završe ovaj davno planirani park, naši građani su dali svoj doprinos i organizirali se da im kvart zablista'', priopćeno je iz TO HDZ BiH Avenija Jugozapad.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Vv Kk
1. Vv Kk
prije 31 dan.
Svaka cast!
+29
-4
1
BA
Chrome