Čudna jadaa ...

Mostar Sevdah Reunion nastupa na ovogodišnjem Mostar Summer Festu!

Lifestyle / Flash | 16. 03. 2017. u 11:00 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Sevdah Reunion je najljepše slušati upravo u Mostaru, a znaju to i organizatori Mostar Summer Festa koji su ove godine kreirali do sada najzanimljiviji line-up Festivala s više od dvadeset izvođača koji 30.6. i 1.7.2017. dolaze u Mostar.

„Osluškujući želje naše publike koja će na platou u industrijskoj zoni grada Mostara ove godine pod otvorenim nebom i festivalskim zastavicama s nama plesati po peti put zaredom, uvidjeli smo da žele kvalitetna imena, raznovrsnu glazbu i nezaboravno iskustvo.

Upravo to je sve ono što će im Mostar Sevdah Reunion priuštiti svojim nastupom. Sigurni smo da će biti posebno i nezaboravno iskustvo čuti 'Čudna jada od Mostara grada' okruženi sjajnom energijom u ljetnoj mostarskoj noći. Jedva čekamo!“, kazali su organizatori o novom imenu njihovog ovogodišnjeg line-upa, kojeg uz Mostar Sevdah Reunion čine i Massimo, Edo Maajka, Zabranjeno pušenje, Kiša metaka, Clockwork Psycho, Jorgovani, Floridus i ostala imena koja će tek otkriti.

„Istina je da dovodimo više od dvadeset imena na ovogodišnji Fest, a obzirom da imamo puno upita za ulaznicama iz Sarajeva, Banja Luke, Zenice i Tuzle, radimo na tome da za ljubitelje dobre glazbe iz ovih gradova osmislimo posebne aranžmane u kojima će za pristupačnu cijenu provesti sunčani vikend u Mostaru, a navečer se zabavljati na našem Festu. Više informacija o tome, kao i o drugom stageu kojeg pripremamo objavimo uskoro na našim društvenim mrežama, stoga nas svakako pratite na facebook.com/MostarSummerFest.“, dodaju iz organizacijskog tima.

Podsjećamo, ulaznice za Festival su dostupne u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 20 KM do 1.4.2017., stoga požurite na prodajna mjesta sustava kupikartu.ba i kupovinom ulaznice do kraja mjeseca uštedite 40%!

Vidimo se na Mostar Summer Festu 30.6. i 1.7.2017. a do tada,

FEEL YR V:BE!

Kopirati
Drag cursor here to close