Dan otvorenih vrata

Mostar Rock School produžava rok za upis u programsku 2014/2015 godinu

Kultura / Glazba | 02. 09. 2014. u 06:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog ljetnih pauza i odmora, Mostar Rock School produžava rok za upis u programsku 2014/2015 godinu.

Upisi su otvoreni za sve zainteresirane mlade ljude, bez obzira na glazbeno iskustvo. Talent, trud, želja i timski rad su osnovne vrijednosti koje očekujemo, a to su također i osnovni elementi potrebni za budući uspjeh polaznika, navode organizatori.

Pored individualnih sati iz pet smjerova (bubnjevi, bass gitara, električna gitara, klavijature, vokal), program mostarske škole rocka predviđa i kombiniranesate, rad u bendovima, profesionalna studijska snimanja, radionice, predavanje, koncerte, glazbene kampove i putovanja.

U cilju bliže prezentacije same škole i obrazovnog programa, Mostar Rock School organizira Dan Otvorenih Vrata, gdje će svi zainteresirani mladi ljudi, ali i roditelji, imati priliku posjetiti prostorije Mostar Rock School, kao i razgovarati sa osobljem škole koje će biti na raspolaganju za sva pitanja o programu i načinu rada.

Dan Otvorenih Vrata održat će se u petak 5. rujna 2014. u vremenu od 17:00 do 19:00 sati.

Za više informacija o Mostar Rock School posjetite njihovu web stranicu: www.mostarrockschool.org, a za sva dodatna pitanja možete im se obratiti na [email protected]

Svi zainteresirani za program škole mogu se prijaviti putem e-maila na adresu: [email protected], najkasnije do 5. rujna 2014.

Prijava treba da sadrži:

- Ime i prezime
- Datum rođenja
- Općina stanovanja
- Kontakt telefon (po mogućnosti mobitel)
- Email adresa
- Koji instrument/vokal želite pohađati (sami ocijenite vještinu trenutnog poznavanja sviranja/pjevanja od 1 do 5)
- Svirate li još neki instrument? Ukoliko DA, koji? (sami ocijenite vještinu trenutnog poznavanja sviranja/pjevanja od 1 do 5)
- Motivacijsko pismo (kako ste saznali za nas, zašto želite da se upišete, zašto želite biti glazbenik/ca)

Po zatvaranju upisa, održat će se audicije za svaki smjer pojedinačno, o čemu će svi prijavljeni biti obaviješteni putem e-maila.

Kopirati
Drag cursor here to close