Najava

Mostar Rock School: Prezentacija Q.Rich

Kultura / Glazba | 02. 10. 2014. u 13:08 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Rock School i Muzički centar Pavarotti će u petak, 03.10.2014. u 16.00 sati u "Studiu A" ugostiti kreativca i već odavno provjereno kvalitetnog luterijera Nihada Kurića iz Jajca, koji je kreirao sve popularniji gitarski brend "Q.Rich".

Ova prezentacija Nihadovih ručno izrađenih gitara bit će više nego zanimljiva za sve ljubitelje gitarskog zvuka. "Q.Rich" proizvodi cijelu lepezu raznih modela klasičnih i suvremenih gitara i bas gitara. Procesi stvaranja gitare znaju biti veoma dugotrajni, a na završni zvuk gitare utječu razni faktori.

Posjetitelji ove prezentacije imat će priliku saznati nešto više o tehničkom sastavu gitare kao i male trikove koji utječu na velike rezultate u gitarskom zvuku.

Osim toga, posjetiteljima će biti omogućeno da isprobaju razne modele "Q.Rich" gitara, a oni smjeliji će imati priliku i da zasviraju, jer će za ovu priliku biti postavljena i cjelokupna oprema za sviranje u bend formaciji.

Iz Mostar Rock School pozvali su sve zainteresirane za zvuk gitare da ih posjete u petak 03.10. u Studiu A Muzičkog centra Pavarotti.


Kopirati
Drag cursor here to close