Pavarotti

Mostar Rock School organizira prvi programski koncert unutar ove školske godine

Lifestyle / Flash | 21. 10. 2014. u 12:17 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 23.10. u Muzičkom centru Pavarotti sa početkom u 21.00, Mostar Rock School će održati prvi programski koncert unutar školske godine 2014/2015. To je prvi u nizu od 5 tematskih ciklusa, pa tako i pet programskih koncerata unutar školske godine koji su dio redovnog programa škole.

U ovom ciklusu, zadana tema je glazba 50tih i 60tih. 

''U četvrtak ćemo vidjeti čak 10 session formacija koji su dobili zadatke obraditi glazbu ovog perioda, a neki od njih su uspjeli stvoriti i autorska djela koja podsjećaju na taj period iz prošlog stoljeća'', rekao nam je Orhan Oha Maslo manager Mostar Rock School.

Kao gosti koncerta nastupit će i bendovi Floridus, Triptamin i Stubi Stuart.

''Osim 5 programskih koncerata u ovoj školskoj godini, Rock škola planira održati i dva veća koncerta na kojima ćemo vidjeti najsvjetlije primjere škole, tj. nastupe bendova koji su nastali kroz programe škole, kao i gostujuće bendove. Ovi koncerti su zamišljeni kao uspješno obilježavanje kraja prvog polugodišta, te kraja školske godine'', dodao je Maslo.

Kaže kako su osim ovoga planirana ''još najmanje dva koncerta koja ćemo realizirati u partnerstvu sa organizacijama drugih gradova u BiH, kako bi promovirali svoj rad još i šire''. 

Mostar Rock School trenutno posjećuje oko 100 mladih ljudi koji koriste usluge škole u prosjeku 2 do 3 puta tjedno. 

''Veoma nam je bitno istaknuti da je Ambasada Kraljevine Norveške naš ključni donator, uz čiju podršku uspijevamo realizirati ovaj program već treću godinu zaredom. (http://www.norveska.ba/)'', rekao je Maslo na kraju.

Za više informacija o školi, možete ih posjetiti virtuelno na www.mostarrockschool.org ili uživo u prostoru MC Pavarotti gdje je škola i smještena. 

Vidimo se u četvrtak, ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close