Za zumboljupce

Mostar: Prvi zumba masterclass uz gosta iz Turske

Lifestyle / Flash | 12. 10. 2015. u 16:51 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 14.10. održat će se prvi Zumba masterclass u Mostaru u 18 sati u dvorani na Trgu 1. Maj. Organizator ovog masterclass-a je Amna Topuz, licencirani Zumba instruktor. Ono što ovaj masterclass čini posebnim je specijalni gost Omur Abay iz Istanbula.

Omur Abay je poznati fitness instruktor koji ima godine iskustva u svijetu fitnesa. Masterclass će trajati sat i pol, a ono što možete očekivati jeste da ćete napuniti baterije i otići s treninga puni pozitivne energije.

Zato svi pravac na Trg 1. Maj u srijedu 14.10.2015. u 18 sati na jedan pravi ZumbaR fitness trening uz licencirane instruktore: Omur Abay i Amnu Topuz. Zabava je zajamčena i svi su pozvani! Dođite ako volite plesati, slušati glazbu, pa čak i pjevati, ako su vam ritmovi i pokreti Zumbe već dobro poznati ili ste apsolutni početnik. Svi su dobrodošli! Ulaz je 5 KM!

Inače, Zumba treninzi po vodstvom Amne Topuz se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 sati na Trgu 1. Maj. Svi zainteresirani im se mogu pridružiti, navedeno je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close