Ljubitelji fotografije

Mostar: Photowalk i besplatna radionica Reutersovog fotografa

Lifestyle / Flash | 17. 10. 2016. u 06:47 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na incijativu portala Bljesak.info, Američki Kutak Mostar u suradnji s portalom i Spark Centrom organizira prvi jednodnevni PhotoWalk Mostar u nedjelju, 23. listopada.

Photowalk je u svijetu već odavno prepoznat kao zanimljiv događaj gdje se na jednom mjestu okupi mnoštvo fotografa, bilo profesionalnih ili amaterskih, ali uglavnom svi zaljubljenici u fotografiju.

Druženje s ljudima koje već mjesecima pratite na Instagramu, ali ne znate tko su ljudi iza profila fotografija kojim se svakodnevno divite. Ovo je idealna prilika za upoznavanje i razmjenu osobnih iskustava.

PhotoWalk će se sastojati od dva događaja: besplatne radionice i foto šetnje kroz grad.

Radionica "Umjetnost u novinarskoj fotografiji" održava se s ciljem upoznavanja sudionika s novinskom fotografijom, te pisanja priče iz fotografije. Zbog logistike, broj sudionika/sudionica je ograničen!


Predavač je Dado Ruvić, fotoreporter jedne od najpoznatijih svjetskih novinskih agencija – REUTERS čije se fotografije svakodnevno objavljuju u najvećim svjetskim medijima: NYTimes, Time, Guardian, Le Monde, China Daily, Telegraph, Daily Mail, Newsweek ...

Zainteresirani za radionicu 'Umjetnost u novinarskoj fotografiji' mogu se prijaviti putem linka.

Radionica počinje u nedjelju u 9 sati,  dok je okupljanje svih zainteresiranih za Photowalk zakazano od 12 do 13 sat. Zbog logistike broj mjesta na radionici je ograničen!

Rok za prijavu na radionicu je srijeda,19. listopada.

Kopirati
Drag cursor here to close