veliko srce

Mostar: Korisnici Pučke kuhinje dobili 'jakne viška'

Lifestyle / Flash | 20. 01. 2017. u 14:17 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inicijatori akcije ''Imaš jaknu viška, ostavi – treba ti jakna, uzmi je!'' koja se proteklih dana odvija u Mostaru danas su posjetili prostorije Pučke kuhinje i podijelili jakne potrebitima.

Kako su za Bljesak.info rekle voditeljce akcije Nina Zekić, Stella Zelenika i Ana Lasić-Jovanović, već u sljedećem tjednu u planu je i podjela jakni za potrebe korisnika Narodne kuhinje Mostar, u vrijeme kada se u kuhinjama dijele redoviti dnevni obroci.

 

Podsjećamo, ova hvale vrijedna akcija, koja se odvija u svim zemljama regije, pokazala je veliko srce i odaziv građana Mostara.

''Broj lokacija se povećao, a planiramo ga povećavati i dalje. Vješalice su za sada postavljene u Splitskoj ulici, na Musali, preko puta Spajalice, kod pizzerije Gusar. Mi redovito obilazimo sve lokacije, pazimo da se ne skupi otpad, te ako ima jakni viška prebacimo ih na vješalice gdje ih je manje'', pojasnila je ranije Stella.

Djevojke još jednom pozivaju sve koji su u mogućnosti, da ispred svojih trgovina ili radnji dozvole da se tijekom dana stave vješalice, kako bi građani na što većem broju mogli ostavljati i uzimati jakne.

Kopirati
Drag cursor here to close