Club Arabica

Mostar Electronic Marathon

Lifestyle / Flash | 05. 03. 2015. u 14:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Club Arabica s ponosom Vam predstavlja M.E.M. (Mostar Electronic Marathon).

Maraton traje od 6. do 8.3. uz konstantnu dozu probrane elektronike za vaše uši.

U goste nam dolazi neponovljivi Petar Dundov (petak), za kojeg sa sigurnošću možemo reci da je trenutno najbolji hrvatski DJ kada pričamo o elektronskoj glazbi i technu. Njegove prve trake dolaze još iz 1993. godine. Već tad je Dundov svojom originalnošću i istančanim sluhom za podzemne note pridobio pažnju mnogih koju danas još uvijek uživa.

Pored hrvatskog pionira dolazi nam i jedan susjed, a radi se o Tomy DeClerqueu (subota 7.3.). Iza sebe, ovaj Slovenac, ima zanimljivu karijeru. Naime, njegove trake su se vrtile i na poznatoj radio emisiji Essential New Tuneu na BBC Radio One koju uređuje i vodi legendarni Pete Tong. Ubrzo nakon toga Tomyeva karijera doživljava preporod, a nastupi su dolazili jedan za drugim.

Ovaj put zvučni valovi će malo duze ostati u vašim ušima. Nakon 3 sata svi prisutni u Clubu Arabica će dobiti bežične slušalice preko kojih nastavljamo maraton sve do 7 sati, nakon čega se vraćamo na zvučni sistem kluba.

U subotu 7.3. u popodnevnim satima bit će organizirana i DJ radionica na kojoj će se uz nadzor mentora, mladi mostarski zaljubljenici u elektroniku moći upoznati sa DJ opremom i ''naučiti miksati''.

Line up://:

Petar Dundov
Tomy DeClerque
Toni Juranović
BlackFrut
Martin Gabrić
Play ON
Mili Sefić

Dvodnevna ulaznica je u pretprodaji dostupna po cijeni od 20 KM. 

Bljesak.info i Arabica daruju tri čitatelja/čitateljice s ulaznicom za M.E.M. Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu [email protected] poslati e-mail poruku s naslovom ‘MEM’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbrži će osvojiti ulaznice!

Ulaznice su osvojili:

Mario Rašić

Ivana Grubišić
Petar Vistorop
Kopirati
Drag cursor here to close