Pavarotti centar

Mostar: 25 polaznika tečaja turskog jezika dobilo diplome i poklone

Lifestyle / Flash | 05. 09. 2015. u 07:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak Yunus Emre Enstitüsü - Turski kulturni centar Mostar organizirao je prvu ceremoniju dodjele certifikata u svojoj prvoj akademskoj 2014/2015. godini. Certifikati su dodijeljeni polaznicima tečaja turskog jezika koji su uspješno priveli kraju A1 stupanj turskog jezika u periodu od rujna 2014. do svibnja 2015. godine.

Polaznicima tečaja, njih ukupno 25, certifikate su uručili nj. e. Generalna konzulica Republike Turske u Mostaru Ayşe Selcan Şanli, vicekonzuli Özge Karahan i Bilal Köse, direktor Yunus Emre Enstitüsü - Turskog kulturnog centra Mostar Yunus Dilber i profesorica na tečaju turskog jezika Yunus Emre Enstitüsü Mostar Selcen Gürsoy.

Studentica treće godine Odsjeka za turski jezik i književnost Univerziteta 'Džemal Bijedić' Mostar na ceremoniji je na turskom i bosanskom jeziku pročitala pjesmu poznatog turskog pjesnika Orhan Veli Kanik-a, 'Stambol osluškujem'. Ceremonija je završena uz prigodan koktel.

Još jednom iz centra su uputili čestitke učenicima na uspjehu i poželjeli su im sreću u daljem radu. "Sve vas očekujemo u narednom ciklusu tečaja turskog jezika koji počinje u listopadu 2015. godine", poručili su iz ovog instituta.

Kopirati
Drag cursor here to close