Elegantne haljine

Modni salon ''La Perla Sposa'' otvorio svoja vrata u TC Piramida

Lifestyle / Flash | 17. 09. 2014. u 05:51 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tržnom centru Piramida u Mostaru otvoren je salon vjenčanica i večernjih haljina ''La Perla Sposa'' koji u grad na Neretvi donosi tri nova brenda koji će zadovoljiti svačiji ukus.

''Modni salon ''La Perla Sposa'' je u grad Mostar doveo tri brenda milanske vjenčanice Cosmobella, večernje haljine Fashion Demetrios group i vjenčanice i haljine poznatog hrvatskog modnog dizajnera Ivice Skoke. Ovim smo htjeli popuniti modnu scenu u gradu Mostaru'', rekla je Nada Vekić ispred salona ''La Perla Sposa''.

U ''La Perla Sposa'' možete naći elegantne i profinjene haljine koje će upotpuniti vaše važne događaje u životu.

Također, sve dame će u ovom salonu pronaći replike haljina koje su nosile Bojana Gregorić, Nives Celzijus, Maja Blagdan, Petra Dugandžić, a čiji dizajn potpisuje dizajner Ivica Skoko.

''Drago mi je da se moje haljine mogu naći u Mostaru u BiH. Nadam se da će to žene to nositi i da ću uspostaviti dobru suradnju s modnim salonom ''La Perla Sposa'', rekao je Skoko te dodao: ''Hercegovke već godinama dolaze u Zagreb i kupuju moje kreacije, ali evo sad sam se ja približio njima. Preko salona ''La Perla Sposa'' smo im donijeli ono što ja radim, tako da one ne moraju ići do Zagreba, jednostavno mogu doći u Mostar, u shopping centar Piramida i kupiti moju kreaciju.

Modnom dizajneru Ivici Skoki na otvaranju modnog salona društvo je pravila glumica i njegova muza glumica Petra Dugandžić.

Na spomenutom otvaranju prestižnog salona održana je revija koju su nosile manekenke modne agencije ''Gloss''.

''Izuzetno nam je zadovoljstvo biti dio ovog modnog eventa u Mostaru. Nadam se da će ovo doprinjeti stvaranju bolje modne atmosfere u gradu i da ćemo s ovim događajem uspjeti to dignuti na veći nivo'', rekla je Julija Lovrić iz modne agencije Gloss.

Kopirati
Drag cursor here to close