upravo od vulkanizera

Meg Ryan svojim izgledom iznenadila publiku u New Yorku

Lifestyle / Flash | 30. 09. 2016. u 21:35 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prilikom posjeta manifestaciji „Advertising Week“ koja se ovoga tjedna održavala u New Yorku, glumica Meg Ryan (54) gotovo je neprijatno iznenadila publiku. I to svojim izgledom.

Nakon što je ova 'djevojka iz susjedstva' širom svijeta postala poznata nakon uloge u filmu „Harry & Sally“, publika je godinama uživala u njezinim glumačkim ostvarenjima, koja su se pamtila po ljepuškastome licu, jedinstvenome osmijehu i ležernosti koju je imala kao prirodan dar.

Bilo je vidljivo da je lice Meg Ryan u novije vrijeme bilo na tretmanu kod 'vulkanizera', ali čini se - u mjeri koja obraze i usta pretvara u neprirodne 'nabore'.

Za vrijeme govora kojeg je održala na Advertising Weeku, glumica je pokušavala raditi grimase i gestikulirati, ali čini se da pritom lice nije baš bilo poslušno. Botox u XXL količinama učinio je svoje.

Meg Ryan ovih dana za vrijeme „Advertising Week-a“ u New Yorku

Što se tiče teme estetskih operacija, interesantno je kako Meg Ryan o tome uspješno šuti. Niti potvrđuje niti demantira.

Ipak, prema izjavama koje daje o sebi u novije vrijeme, čini se da je vrlo zadovoljna i svojim izgledom i svojom osobnošću.

"Volim svoju sadašnju životnu dob. Volim svoj sadašnji život", kazala je Meg nedavno za Porter“-Magazin“.

"Volim ovu osobu koja sam postala, osobu u koju sam se razvila", izjavila je još.

Meg Ryan 1989. u Londonu na premijeri filma  „Harry & Sally“

Kopirati
Drag cursor here to close