Međunarodni ljetni karneval prometnuo Čapljinu u središte zabave u regiji
19. godinu zaredom
OBJAVA: Nedjelja, 20. kolovoza 2017. 0:54
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Međunarodni ljetni karneval 2017Međunarodni ljetni karneval 2017Lana Jurčević osmijehMeđunarodni ljetni karneval 2017
0
Međunarodni ljetni karneval 2017
Međunarodni ljetni karneval 2017
Lana Jurčević osmijeh
Međunarodni ljetni karneval 2017

Čapljinci i njihovi gosti do dugo u noć uživali su uz Lanu Jurčević, a karneval je završen spektakularnim vatrometom.

Proglašenjem kraljice karnevala i njenih pratilja, te velikim vatrometom i koncertom Lane Jurčević, Međunarodni ljetni karneval u Čapljini proslavio je svoj 19. rođendan.

Titulom kraljice karnevala okitila se Martina Jurić iz Čapljine, kojoj je lentu dodijelio Josip Silov, dopredsjednik Federacije karnevalskih gradova Europe Martina će u sljedećih godinu dana predstavljati Čapljinu i Bosnu i Hercegovinu na svim karnevalskim manifestacijama na kojima BiH bude sudjelovala.

”Ovo je jedan veliki događaj ne samo za Čapljinu, nego i za cijelu Bosnu i Hercegovinu, i velika mi je čast biti opet ovdje i vidjeti da se okupio ovoliki broj Čapljinaca i gostiju, to me posebno raduje, posebice pažnja novinara i medija koja je ovih godina veća nego ikada. Želim da ovaj karneval preraste sve okvire i da promovira i dalje Čapljinu i BiH izvan granica BiH i Europe”, poručio je Josip Silov.

Čapljinci i njihovi gosti do dugo u noć uživali su uz Lanu Jurčević, a karneval je završen spektakularnim vatrometom.

Na ovogodišnjem Međunarodnom ljetnom karnevalu sudjelovale su mnogobrojne skupine iz cijele Bosne i Hercegovine i inozemstva, uz sadržajan zabavni program. Riječ je o izuzetnoj manifestaciji međunarodnog karaktera, jedinstvenoj u Bosni i Hercegovini, s obzirom da je Čapljina član Udruženja karnevalskih gradova Europe (FECC) sa ovako drugom tradicijom još od 1998. godine.

Inače, karneval se ove godine održavao dva dana, a započeo je već u petak, kada je održan mali karneval, a potom karnevalski party, dok je u subotu održan prijam kod načelnika, mimohod ulicama Čapljine, predstavljanje skupina i koncert Lane Jurčević.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.