Što mislite?

Medeni mjesec u šatoru

Lifestyle / Flash | 02. 08. 2015. u 10:12 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za mlade bračne parove diljem svijeta bračno putovanje je putovanje života i svakako prilika da se posjeti neka atraktivna destinacija ili boravi u nekom skupocjenom hotelu. Ipak, ima i onih parova kojima luksuz nije presudan kada je u pitanju medeni mjesec.

Bračni par iz Turske, Vehbi Taskiran (30) i Tulay Avci Taskiran (30), upoznali su se posredništvom zajedničkih prijatelja i rodila se ljubav. No, ovaj bračni par njeguje i još jednu drugu ljubav, a to je ljubav prema rekreaciji i prirodnim sportovima. To je bio i povod da ovaj bračni par prvi dan svog medenog mjeseca provede, nigdje drugo nego jednom malom šatoru.

Vjenčali su se u dolini Kiliclar u Kapadokiji, jednoj od najljepših regija koja se nalazi u centralnoj Turskoj, a vjenčanje mladog para nije krasilo ništa više osim logorske vatre i po kojeg fenjera. Nakon vjenčanja i prvog plesa podignuli su šator u kojem će mladi bračni par provesti prvi dan svog medenog mjeseca.

Mladoženja Vehbi Taskiran, inače, profesor je tjelesnog odgoja, a njegova izabranica Tulay Avci Taskiran bavi se akademskim radom na jednom turskom sveučilištu.

Vehbi je u razgovoru za AA kazao je kako je veliko zanimanje i ljubav njega i njegove izabranice prema prirodnim sportovima bila dovoljan razlog da se odluče na jedan po svemu neobičan medeni mjesec.

"Željeli smo nakon vjenčanja napraviti jednu mirnu atmosferu u kojoj ćemo moći uživati i odlučili smo se na ovaj korak. Moja supruga bavi se planinarenjem, a ja isto tako volim pješačenje u prirodi", rekao je Taskiran.

Kopirati
Drag cursor here to close