Zdraviji fast food

McDonald's radi na promjeni imidža

Lifestyle / Zdravlje | 10. 09. 2014. u 17:48 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerovali ili ne, ali McDonald's radi na preinakama svojih menija kKako bi privukao veći broj Amerikanaca koji sve više paze na zdravlje i unos kalorija. 

Pripadnike sedme sile u New Yorku gostili su poznati chefovi kreirajući nove menije korištenjem dobro poznatih proizvoda omiljenog fast food restorana na svoj način, donosi journalgazette.net.

Ovo predstavljanje medijima imalo je za cilj razbiti mit o tome da McDonald's nudi jeftinu i nezdravu hranu s naglaskom da fast food ne mora imati loš predznak za zdravlje, već da je to dobra i ukusna hrana, ujedno brzo poslužena.

McDonald'sa silom želi promijeniti svoj dosadašnji imidž i na tome vrijedno radi proteklih osamnaest mjeseci a razlog ove kampanje je što su Amerikanci počeli više paziti na ono što jedu, a omiljeni brend je postao pomalo zabranjeno voće onima koji žele biti u formi.

Za doručak su tako počeli služiti jaja, uz pileće menije počeli su služiti salatu od krastavca, od prošle jeseni nude opciju sa salatom umjesto krumpira u svojim velikim menijima, a uskoro će se u Happy Mealu uz sendviče nalaziti voće, prenosi T-portal.

Problem je to što neki ljudi ne smatraju da McDonald's nudi vrhunsku i kvalitetnu hranu, djelomično zbog toga što su cijene proizvoda vrlo povoljne i svima dostupne.

Kopirati
Drag cursor here to close