„Stop nasilju“

Maturanti iz BiH u najvećoj maturantskoj zabavi na svijetu

Lifestyle / Flash | 02. 03. 2016. u 19:59 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maturanti širom Bosne i Hercegovine i sudjelovat će u najvećoj maturantskoj zabavi na svijetu, a ovogodišnja jubilarna 10. maturantska parada bit će održana pod sloganom „Stop nasilju“, čime će maturanti pokazati svoje opredjeljenje jasnoj borbi protiv bilo kakvog oblika nasilja.

Maturanti imaju priliku da tijekom dva mjeseca priprema za završnu maturantsku smotru provedu vrijeme s maturantima iz drugih srednjih škola te tako razmijene iskustva i steknu nova poznanstva.

Pripremljen je raznolik sadržaj kao što je party, generalna proba i Pool Party na Termalnoj Rivijeri Ilidža kao i veliki završni koncert 20. svibnja u prostoru My Face u Sarajevu. Treninzi će biti održani u Studiju 1, svake subote, od 12. ožujka, a prijave maturanti vrše u svojim školama ili direktno kod organizatora.

Kao partner u projektu, Fondacija Hastor će uz ASA Prevent i ove godine za sve maturante osigurati plave i žute majice, kao i kišobrane koji su neophodan rekvizit koreografije koju će i bh.maturanti izvesti u isto vrijeme 20. svibnja sa 30.000 maturanata iz Europe.

Maturanti srednjih škola tako su dio porodice koji okuplja svake godine više od 30.000 maturanata iz dvanaestak europskih zemalja i osamdeset gradova

Nositelji projekta su Akademija Plesnog Pokreta i Mladen Brekalo kao voditelj projekta koji je prije deset godina donio Maturantsku paradu u Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu, saopćeno je iz Akadamije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close