znate nekog?

'Matura za 5': Na Facebooku pokrenuta akcija za mostarske maturantice

Lifestyle / Flash | 13. 02. 2016. u 09:12 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Okupljene u grupi, na društvenoj mreži Facebook pod nazivom Matura za 5, nekoliko žena iz Mostara, nastoje u međusobnoj suradnji prikupiti haljine, cipele, nakit i sve ono što je potrebno kako bi srednjoškolkama, koje nisu u mogućnosti da navedene troškove snose same, omogućile da zablistaju matruralnoj večeri.

''Svi smo danas svjesni težine vremena u kojem živimo. Od rođenja preko školovanja pa do zapošljavanja i svega ostalog. Zato smo mi cure/žene odlučile da veliki dan o kojem svi sanjamo, a to je matura, učinimo nezaboravnim onim curama koje to sebi nemogu priuštiti tj.one koje su slabijeg imovinskog stanja'', poručile su žene.

Njihove članice Antonija Kolakušić i Mateja Lovrić u ovoj akciji poklanjaju make up i frizuru a ostale djevojke se trude prikupiti ostalo što je potrebno.

''Svi vi koji znate nekoga da sebi zaista ne može priuštiti troškove oko maturalne večere slobodno nas kontaktirajte kroz grupu ili u inbox naših profila a mi ćemo se potruditi da tim curama osiguramo da zablistaju tu noć'', poručile su žene.

Kopirati
Drag cursor here to close