Turnir Andrije Ankovića

Mate Bulić doveo do usijanja atmosferu na GOŠK-ovoj plavo-bijeloj noći

Lifestyle / Flash | 17. 02. 2014. u 16:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u svadbenom salonu ''Lav'' u Gabeli održana tradicionalna GOŠK-ova plavo-bijela noć, na kojoj se okupilo oko 600 vjernih prijatelja GOŠK-a te brojnih sportaša, gospodarstvenika i poznatih osoba.

Nazočni su bili predstavnici nogometnih klubova Čapljina, Zrinjski i Budućnost, koji su bili sudionici ovogodišnjeg turnira.

Program je započeo izvođenjem himni Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i Crne Gore, a nakon toga pozdravljeni su posebni gosti večeri, ujedno i pokrovitelji ovogodišnjeg turnira, a to su načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić i premijer HNŽ Denis Lasić, a plavo-bijeloj noći nazočio je i ministar Donko Jović.

Nazočnima se obratio načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, koji je okupljene pozdravio u ime općine, te koji je posebno zahvalio svim ekipama na odazivu na ovaj turnir.

''Već dugi niz godina na turniru i na Plavo-bijeloj noći okuplja nas naš sugrađanin koji nas je zadužio i u ljudskom i u sportskom smislu - naš Andrija Anković.

O GOŠK-u je već rečeno puno toga, međutim ispričat ću vam jednu kratku priču, vezanu za ovaj klub. Prije pola sata vratio sam se iz Koprivnice, gdje je bilo jedno izaslanstvo naše općine, koje je prezentiralo grad, i naravno da smo spomenuli naselje Gabela i nogometni klub GOŠK.

Istaknuli smo kako je to klub koji bilježi velike uspjehe i koji već dugi niz godina uspješno održava turnir u spomen na Andriju Ankovića, istaknuli smo poznate igrače GOŠK-a, a naši domaćini su bili toliko oduševljeni da su rekli kako moraju obavezno posjetiti Gabelu i GOŠK kada dođu u uzvratnu posjetu.

Svim sudionicima čestitam na pokazanoj igri i sportskom duhu, a posebice upućujem čestitke nogometnom klubu ''Zrinjski'', koji je osvojio ovogodišnji turnir'', poručio je u svom obraćanju načelnik Vidić.

Tijekom večeri Uprava GOŠK-a, na čelu s predsjednikom Perom Pavlovićem, dodijelila je zahvalnice predstavnicima svih klubova, kao i svima onima koji su pomogli i pomažu GOŠK.

U glazbenom dijelu programa ove godine nastupila je grupa Jukebox, a pravu euforiju među okupljenima izazvao je kralj dijaspore Mate Bulić, s kojim su mnogobrojni posjetitelji plavo-bijele noći otpjevali najveće hitove poput ''Neretva'', ''Vijavica bijela'', ''Domu mom'', ''Igraj Mare prašina se diže''…

Kopirati
Drag cursor here to close