Stiže u Sarajevo

Marketinški mag Saša Savić daje honorar za poribljavanje Neretve

Lifestyle / Flash | 20. 11. 2015. u 13:26 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajlija Saša Savić je CEO Mediacom-a, medijske agencije broj 1 u Sjedinjenim Američkim Državama i dobitnik prestižne nagrade Media Maven, a ove godine je proglašen i medijskim direktorom godine, prema izboru AdWeek magazina.

Saša Savić kao pasionirani ribolovac, se odrekao svog honorara za ovo predavanje kako bi se sva prikupljena sredstva preusmjerila za poribljavanje rijeke Neretve.

Predavanje će biti održano u petak, 27. studenog na ACADEMY 387, a Savić će govoriti o braku između kreativnosti i brojeva, kampanjama sa svrhom, te šta predstavlja umjetnost rasta.

Voditelji marketinga, brand manageri i direktori prodaje koji žele razvijati marketinške ideje izvan uobičajenih okvira, mogu osigurati svoje mjesto na predavanju godine putem linka.

Organizatori predavanja su agencija FABRIKA i ACADEMY 387, a Saša Savić kao pasionirani ribolovac, se odrekao svog honorara za ovo predavanje kako bi se sva prikupljena sredstva preusmjerila za poribljavanje rijeke Neretve.

Tajna Sašinog međunarodnog uspjeha je u pronalaženju novih puteva i modela za gradnju brendova, najčešće kroz kombinaciju kreativnosti i nove tehnologije.

Među srednjom generacijom Savić je poznat kao jedan od osnivača i popularnih voditelja prijeratnog Omladinskog programa Radija Sarajevo. Međunarodnu karijeru je počeo u Pragu, gdje od 1993. radi za McCann-Erickson, da bi se 1998. preselio u New York gdje mu je povjeren management medija za globalne klijente Universal McCanna.

Tijekom narednih osam godina kreirao je i vodio medijske strategije za Coca-Colu, Microsoft , Mastercard, Intel, Jack Daniels i mnoge druge globalne brandove. Tijekom 2006., Savić preuzima dužnosti globalnog direktora za Procter&Gamble, čije se aktivnosti protežu u 85 država u svijetu, da bi 2010. preuzeo funkciju Chief Operating Officer-a za Havas Media North America.

Kopirati
Drag cursor here to close