pažnja pažnja

Mamac za frajere: Zavođenje i bez dekoltea

Lifestyle / Flash | 31. 08. 2015. u 15:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarcima za oko uvijek prvo zapne dekolte dama u okruženju, no ako se baš nemate čime pohvaliti, a tražite mušku pažnju, ne brinite, ima dovoljno drugih načina za zavođenje koji su jednako učinkoviti.

Kao što znamo, odjeća čini čovjeka, pa vam preporučujemo jednobojnu odjeću bez obzira na modu, jer šalje bitno jasniju poruku i pouzdaniji je mamac. Naravno, crnu boju izostavite, osim ako se ne radi o maloj crnoj haljini.

Neki muškarci opako se pale na štikle, no i bez njih možete biti uspješni, čak i uspješniji. Balerinka koja se njiše samo na prstima njegovanih nogu nadmašit će bilo koju štiklu ili nogu u blizini.

Gola ramena su jednako učinkovita kao i gole grudi, samo što tako možete hodati bilo gdje, stoga, pokažite ih i muškarci će se lijepiti za vas kao muhe.

Popravite nabore na odjeći prije nego što pružite ruku za upoznavanje osobi koja vam se sviđa, i ona će reagirati puno snažnijie, podsvjesno primajući poruku da vam je važna. Lagano se osloniti na šank puno je bolje nego staviti ruke na struk, a ako stanete u sredinu grupe koja se okupila oko točionika, garantirano će sve oči biti na vama, prenosi Metro - portal.hr.

Stoga, zapamtite savjete i izađite van, svijet je vaš.

Kopirati
Drag cursor here to close