14. veljače

'Malo traže puno pomaže' – Akcija za pomoć Egipatskom selu

Lifestyle / Flash | 12. 02. 2016. u 07:46 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Malo traže puno pomaže' naziv je akcije prikupljanja pomoći za obnovu 'Egipatskog sela' koja će se održati u nedjelju 14. veljače na Španjolskom trgu u Mostaru.

''Uz novčane donacije, prikupljat ćemo i odjeću, igračke, obuću i knjige. Pomozite nam da obradujemo djecu u Egipatskom selu. Malo od vas njima mnogo znači'', poručili su organizatori ove akcije.

Podsjećamo, 25. siječnja 2016.godine došlo je do požara na jednom od bungalova dječjeg doma ''Egipatsko selo'' u ul. M.Tita u Mostaru.

''Šteta nastala u požaru koji je zahvatio Dječji dom ''Egipatsko selo'' iznosi oko 4 – 5 tisuća KM'', rekao je tad za Bljesak.info ravnatelj ove ustanove Ćamil Ramić. Ramić je rekao kako je izgorjela prostorija u kojoj borave odrasli štićenici ovog doma, te kako su dvije prostorije zadimljene. Rekao je kako su štićenici iz prostorije koja je izgorjela premješteni u zamjenske prostorije.

Dječji dom ''Egipatsko selo'' u Mostaru postoji preko deset godina i skrbi o djeci bez roditeljskog staranja. Svoje utočište i dom ovdje su pronašla djeca iz cijele BiH, uključujući i djecu s posebnim potrebama.

Kopirati
Drag cursor here to close