''Amnezija''

Maja Šuput polugola prošetala ulicama Zagreba

Lifestyle / Flash | 31. 10. 2014. u 10:45 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pamtljiva melodija i zarazan tekst Amnezije već je zaludio hrvatske klubove, a sada je dobio i svoj video, koji je u režiji Darka Drinovca Maja ovih dana snimila u Zagrebu.

Radnja spota odvija se u kasnim noćnim satima, nakon vrhunske zabave u klubu H2O, nakon koje je uslijedila amnezija zbog koje je Maja odjevena samo u donje rublje i bundu leopardovog uzorka hodala ulicama grada, priopćeno je.

''Kažu noćas je gorio grad, amnezija, i da me je zaveo gad, bez prezira, i boca se popilo broj, amnezija, 112 zovi doktora'', stih je pjesme Amnezija, autora Boytronica koji je zajedno sa Martinom Vrbos napisao glazbu i tekst, a aranžman Inav Coste.

''Pazite kako i koliko pijete, pogotovo ovog vikenda, da vam se ne dogodi isto što i meni u spotu. Hodati polugol po prometnim ulicama, a da pritom ne znate, ni zašto, ni kuda idete, nije situacija u kojoj se želite naći. Ali ako vam se ipak to ikada dogodi, svalite krivnju na Amneziju i zovite doktor i da, uvijek nosite lijepo donje rublje, nikad se ne zna'', poručuje Maja.

Kopirati
Drag cursor here to close