ima i to

Magazin TIME objavio listu 30 najutjecajnijih tinejdžera u svijetu

Lifestyle / Flash | 24. 10. 2016. u 15:13 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Magazin TIME je objavio svoju godišnju listu 30 najutjecajnijih tinejdžera u svijetu. Na vrhu ovogodišnje liste našla se 14-godišnja Maddie Ziegler koja se proslavila ulogama u spotovima za hitove "Chandelier" i "The Greatest" glazbenice Sie.

Na drugom je mjestu slijedi domaćoj publici nepoznata 14-godišnja Skai Jackson. Jackson je zvijezda Disney Channela koja je postala meme na internetu nakon što je objavila fotografiju sebe na društvenim mrežama. I sama je prihvatila tu šalu i nastavila dijeliti vlastite fotografije na društvenim mrežama, nakon čega joj je popularnost nevjerojatno narasla te je na Instagramu trenutno prati 2,7 milijuna fanova, a poslužila je i kao inspiracija za novi Marvelov lik, superjunakinju Riri Williams.

Na trećem se mjestu liste našao jedan od najmlađih svjetskih kuhara, također 14-godišnji Logan Gullef. On je postao poznat kada je sa samo 9 godina u emisiji The Today Show demonstrirao recept za svoj sendvič koji je prijavio na natjecanje za najkreativniji sendvič. Uskoro je postao kulinarska zvijezda, "izbacio" svoju liniju ručno miješanih začina, a uskoro mu izlazi i prva kuharica, prenosi Buro247.

Osim ovog trojca na listi se našla i zvijezda Netflixove hit serije "Stranger Things", 14-godišnji Gaten Matarazzo, zatim kćeri Baracka Obame, Sasha i Malia, sin Willa Smitha, Jaden, glumice Chloe Grace Moretz i Maissie Williams, Kylie Jenner i još niz glumica i glumaca, sportaša te tinejdžerskih aktivista poput Malale Yousafzai i Gavina Grimma. Čitavu listu potražite na stranicama magazina TIME.

Kopirati
Drag cursor here to close