18+

Madonnin koncert u Singapuru "samo za odrasle"

Lifestyle / Flash | 06. 01. 2016. u 14:18 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncert koji će Madonna održati 28. veljače u Singapuru, u okviru svjetske turneje "Rebel Heart", bit će zabranjen mlađima od 18 godina, priopćili su organizatori.

Kako prenosi AFP, pop kraljica će svoj nastup, prvi koji je ikada imala u ovom gradu-državi, održati na nacionalnom stadionu koji može primiti 55.000 posjetitelja.

"Molim vas da imate na umu da koncet ima oznaku 'R18' uz upozorenje na "seksualne reference". Samo starijima od 18 godina bit će dozvoljen ulazak na koncert", poručila je putem Fecebooka kompanija MediaCorp Vizpro.

Madonna's top selling, critically acclaimed Rebel Heart Tour will make a stop at the National Stadium on Sunday, 28...

Posted by Mediacorp VizPro on Tuesday, January 5, 2016

Koncerte i druge vidove zabave klasifiicira Uprava za razvoj medija, koja je, također, zadužena i za cenzuru filmova i televizijske produkcije.

List Street Times napominje da su Madonnina pojavljivanja na sceni tijekom turneje praćena oskudno odjevenim plesačicama maskiranim u časne sestre koje plešu oko šipki nalik raspelima, prenosi Tanjug.

Singapur, za koji se dugo lijepio epitet "države dadilje" zbog tradicionalnih načina kontrole društva, posljednjih je godina ublažio cenzuru i postao jedan od najživljih azijskih centara zabave. Lokalne vlasti, međutim, ističu da je stanovništvo i dalje većinski konzervativno.

Kopirati
Drag cursor here to close