Naša priča

Macao band ima novi spot: ''Bez ljubavi'' s Jozom Vučićem

Kultura / Glazba | 24. 11. 2015. u 11:16 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Macao band iz Livna objavio je novi spot za pjesmu "Bez ljubavi" koja se nalazi na albumu "Naša priča". U razgovoru sa frontmenom banda Tomislavom Maletom - Tonom doznajemo kako je ovo njihov četvrti video spota kojemu se kao gost pjevač pojavljuje Jozo Vučić.

''Prethodna tri spota snimana su u Zagrebu dok smo se ovaj put odlučili za domaci teren te smo snimali na više lokacija u Livnu, Šuici i Međugorju, a glavna radnja se odvija na ranču "Lištanac". Redateljsku palicu preuzeo je mladi Marin Mamuza iz Livna, a produkciju potpisuje foto "Marin" Livno. Za make up i frizure zadužen je domaci studio "Daja", a posebnom šarmu spota doprinijele su prekrasne plesačice plesnog kluba "Paganini iz Livna kao i zanimljivi statisti od kojih je jedan i Dragan Keskić - Gagi autor čak 5 pjesama koje se nalaze na albumu "Naša priča" u izdanju Croatia Recordsa, rekao je Tomislav.

U jednoj od uloga pojavljuje se i mlada Splićanka Manuela Malenica. Spot će se emitirati na CMC televiziji od 23. studenog ove godine.

''Radi se o dinamičnoj, ali tužnoj ljubavnoj pjesmi u kojoj ja kao mlad i neiskusan tražim savjet od starijeg prijatelja, jer sam ne vidim izlaz iz ljubavnog problema, u čemu stariji kolega nemogavši mi pomoći suosjeća sa mnom i otkriva svoje teške trenutke iz života kroz koje je on već prošao...'', rekao je pjevač benda Jakov Kasalo.

Jakov ističe kako je suradnja s Jozom bila odlična, a ulogu starijeg kolege odradio je bez premca kako vokalno tako i glumački.

Kopirati
Drag cursor here to close