LULU - THE MULTIBRAND STORE otvorio svoja vrata u Mepas Mallu

Lifestyle / Flash | 22. 09. 2016. u 18:11 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 LULU – The multibrand Store postoji već duži niz godina na tržištu Bosne i Hercegovine i nakon Čitluka i Sarajeva danas 22.9.2016 otvara svoj dućan i u Mostaru i to na 1. katu centra Mepas Mall.

I donosi vam poznate svijetske brandove, kao što su:

TOMMY HILFIGER- globalni premium lifestyle brand, koji je uspio spojiti klasični američki stil sa trendy i urbanim i tako dobiti moderan izgled za one koji žele visoku kvalitetu i dizajnersku odjeću za konkurentnu cijenu.

MOTIVI- fashion brand poznate modne kuce "Miroglio fashion" iz Italije, koji postoji u vise od 40 zemalja u svijetu. To je brand za glamurozne, ženstvene i romantične žene koje žele svaki dan biti u trendu. Od osnivanja ovaj brand osvojio je globalno tržište svojim smjelim i provokativnim kreacijama,kvalitetnim tkaninama i izuzetnim krojevima.

CALVIN KLEIN- Američki modni i lifestyle brand koji nudi modernu sofisticiranu stilsku odjeću za muškarce i žene.

LACOSTE- Francuski brand namjenjen svima koji vode aktivan život i žele kvalitetne i klasično-suvremene proizvode koji će da prate njihovu osobnost u svakom koraku života.

DIESEL- svijetski brand koji vam nudi veliki izbor urbanih modela koji pozitivno šokiraju na opće zadovoljstvo onih koji uvijek žele biti drugačiji.

Dođite i posjetite nas i ostvarite popust od 10% na sve artikle u periodu od 22.9.-24.9.2016.

Uz LULU – biti ćete uvijek u trendu i prvi saznati što vam donose poznati svijetski brandovi.

LULU - THE MULTIBRAND STORE - "SVIJET U MALOM"

Kopirati
Drag cursor here to close