Party like a Lord!

Lord Somersby's Bridge: Zašto zaglaviti na obali kada možeš partijati na mostu?

Lifestyle / Flash | 13. 08. 2014. u 06:33 ZS

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove godine će se za vrijeme trajanja Sarajevo film festivala u mnoštvu sadržaja i lokacija za druženje i provod jedna zasigurno izdvojiti. Lord Somersby's Bridge na Eiffelovom mostu na Skenderiji u periodu od 13 – 23. 8. će svojim posjetiocima ponuditi nezaboravno iskustvo.

Interesantna postavka, tematske noći, odlična zabava i druženje u dnevnoj, a i večernjoj varijanti i naravno Somersby, piće idealno za osvježenje i druženje sa prijateljima, su samo neki od sadržaja kojima ćemo vam zagolicati maštu kako bi došli na Eiffelov most i ljetne večeri proveli u ambijentu kakav samo Lord Somersby može napraviti.

Bilo da volite ples, egzibicije, modu, stand-up komediju, fotografiju ili sjajnu muziku, iz dana u dan, noći u noć na Eiffelovom mostu ćete moći pronaći sadržaj za sebe, a i uspomenu za čitav život. Sa početkom Sarajevo film festivala 15. 8. Eiffelov most će biti u punom sjaju, a Lord Somersby će još jednom dokazati zašto se kroz povijest nitko nije mogao mjeriti sa njegovim zabavama.

Ulaz na tematske zabave koje počinju u 18 sati će biti moguć isključivo uz pozivnice koje će se besplatno dijeliti na licu mjesta ili tokom dana po gradu. Somersby patrolu kod koje možete preuzeti svoju pozivnicu ćete bez sumnje odmah zamijetiti po oldtimer-u, prevoznom sredstvu koje priliči jednom Lordu.

Party like a Lord!

Kopirati
Drag cursor here to close