22. kolovoza

Ljetni karneval u Čapljini - gost večeri grupa ''Magazin''

Lifestyle / Flash | 13. 07. 2015. u 09:09 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripreme za Međunarodni ljetni karneval ''Čapljina 2015'' u punom su jeku, a ovih dana dorađuju se i posljednji detalji oko pripreme ovogodišnjeg karnevala.

Karnevalska groznica u kolovozu će tako ponovno protresti Čapljinu, a kako Bljesak.info doznaje iz Turističke Organizacije ''Čapljinka'', za ludi provod ove godine bit će zadužena grupa ''Magazin''.

Također smo doznali i još neke detalje vezane za ovogodišnji karneval, a jedan od najzanimljivijih je svakako i datum.

''Ove godine međunarodni ljetni karneval 'Čapljina 2015' održat će se 22. kolovoza, što je u jednu ruku povratak na raniji termin. Morali smo to napraviti kako ne bi došlo do preklapanja termina s drugim karnevalima, kao i ostalih kulturno-zabavnih događaja u regiji.

Pripreme za karneval idu dobro, a brojne domaće i međunarodne karnevalske skupine već su potvrdile svoje sudjelovanje'', ističu za Bljesak.info iz TO Čapljinka.

U svakom slučaju krajem kolovoza Čapljinu će zahvatiti karnevalska groznica, a atmosferu će do usijanja zasigurno dovesti grupa ''Magazin'' koja je već najavila odličan provod.

Vrijedi istaknuti kako je Čapljina jedini grad u BiH koji je upisan u kalendar Europske asocijacije karnevalskih gradova.

Bljesak.info i ove je godine medijski pokrovitelj Međunarodnog ljetnog karnevala ''Čapljina 2015''.

NOVI DATUMI I NOVI KONCERTI Posted by Grupa Magazin - Official Fan Club on Wednesday, July 8, 2015

Kopirati
Drag cursor here to close