TC Intera

Ljetna praksa za mlade novinare i ekonomiste

Lifestyle / Flash | 25. 06. 2015. u 11:41 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti/apsolventi novinarstva i ekonomije ovog ljeta mogu iskoristiti fenomenalnu priliku i svoja stečena znanja primijeniti u ljetnom programu stručne prakse u INTERA Tehnološkom Parku Mostar.

Praksa je namijenjena studentima završne godine diplomskog studija te apsolventima se omogućuje stjecanje praktičnih znanja uz rad s mentorom i uključivanje u redovan rad INTERA TP-a, a sve to kako bi stekli nova praktična znanja i iskustva, i tako lakše došli do zaposlenja ili otpočeli vlastiti biznis.

Praktikanti će obavljati praksu iz područja marketinga, PR-a, organizacije događaja i financija, a u okviru čega će imati priliku steći iskustvo u vodećem tehnološkom parku u BiH.

Svi zainteresirani se trebaju prijaviti na mail [email protected], uz popunjen prijavni obrazac i CV potrebno je napisani kratki esej na temu „Moja vizija budućnosti BiH“ od jedne stranice max. Detaljnije možete pronaći na www.intera.ba

Po završetku natječaja, kandidati koji uđu u najuži izbor bit će obaviješteni putem telefona ili emaila. Natječaj je otvoren do 28. juna/lipnja 2015.

Kopirati
Drag cursor here to close