Adna Obradović

Ljepotica iz Čapljine u lovu na titulu Miss Earth

Lifestyle / Flash | 28. 11. 2015. u 07:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adna Obradović iz Čapljine, Miss Earth Bosne i Hercegovine, predstavljat će našu zemlju na natjecanju u Beču 5. prosinca.

Već se nalazi u glavnom gradu Austrije, gdje sa konkurenticama sudjeluje u različitim kulturnim, humanitarnim i društvenim aktivnostima, kao i ekološkim seminarima.

Tijekom boravka u Beču, predstavnice brojnih zemalja svijeta će imati nekoliko ocjenjivačkih susreta - natjecanje za najbolju haljinu, talent natjecanje, natjecanje u koktel haljinama i u kupaćim kostimima, te natjecanje u kuhanju, a zadatak je skupiti što više bodova kako bi ostvarile što bolji rezultat na finalnoj večeri.

"Miss Earth se razlikuje od drugih izbora ljepote po tome što fokus ne stavlja samo na ljepotu, nego djevojke moraju biti i pametne, kompletne osobe. Mnogo mi znači to što sam postala Miss Earth BiH, posebno zato što je ovo jedan ekološki izbor, a to je meni kao biologa veoma važno. Velika mi je čast što BiH mogu predstavljati ovdje u Beču. Zaista je nevjerojatan osjećaj biti izabrana za najljepšu i najbolju djevojku u BiH i biti ovdje sa 90 drugih djevojaka iz raznih dijelova svijeta", kaže Obradović za Klix.ba.

Rođena je 1992. u Stocu. Gimnaziju je završila u Čapljini, a trenutno studira biologiju i zemljopis u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close