Macao band

Livanjski band na popularom CMC-ju predstavio pjesmu 'Od svega jača'

Lifestyle / Flash | 07. 04. 2015. u 06:54 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Livanjski Macao band na popularnom CMC programu predstavio je novi spot za prvu pjesmu na albumu 'Od svega jača'

Spot je rađen na jednoj interesantnoj lokaciji u Zagrebu radi postizanja sto boljeg ambijenta i efekta...Spot je radila provjerena ekipa kao i prvi nas spot iz Cinematix Studios Teama, pod Redateljskom palicom Darija Godica u Produkciji CMC TV. Za MAKE UP bila je zadužena Asja Novaković,a Styling je posložio Dario Godic. Sve je to popratio i zabilježio mladi fotograf Marin Mamuza, rekli su nam članovi benda.

''Na snimanju je bio prohladan dan, ali snimateljska ekipa usprkos hladnoći je odradila svoj dio profesionalno, te samog snimanja nekih osam sati, a vjerujemo da će gledatelji prepoznati naš trud u te četiri minute. Premijera spota je bila prvog travnja 2015. u 19 h na Vjestima CMC Telavizije, pa evo uživajte uz novi spot Macao Banda'', rekao je za Bljesak.info Tomislav Maleta-Tona bubnjar, forntman i manager grupe.

''Pjesma ''Od svega jača'', je i moja najdraža pjesma na albumu,to je jadna autobiografska priča u kojoj se svaka žena može prepoznati pa tako i ja. Novi početak uvijek daje novu snagu u životu, sve ružno ostavljamo iza sebe i idemo uzdignute glave naprijed kao i sto je naziv same pjesme'', kazala nam je Ana Pavić pjevačica benda ističući kako spor prikazuje suvremenu ženu, djevojku u svim fazama ljubavnog života kao što tekst opisuje.

''Novi spot, nova pjesma uvijek izazov i novo iskustvo. Bilo je malo hladno na snimanju, ali pjesma 'Od svega jača' dala mi je snagu i motivaciju da uspješno odradim termin snimanja uz moje kolege iz banda i naravno snimateljsku ekipu koja je besprijekorno odradila svoj posao'', kaže Ana.

Inače, nakon devet godina postojanja livanjski band izdao je svoj album prvijenac 'Naša priča' u izdanju Croatie Records. Na albumu se nalazi 12 pjesama od kojih su 9 novog zvuka. Tri pjesme dolaze kao bonus od kojih su dvije predstavljene na melodijama Mostara. Pjesma 'Naša priča' , po kojoj se i zove album, je prvi put izvedena na Melodijama Mostara 2011. i odnijela je treću nagradu publike dok je pjesma 'Momačko veče' s Melodija Mostara 2013 osvojila prvu nagradu dijaspore. Treća bonus pjesma je 'Majka sina ženi' nastala krajem 2011 te je postala veliki hit na radijskim postajama.

Novih 9 pjesama na albumu su prepoznatljivog pop zvuka koje su nastale po uzoru na uspješan singl 'Naša priča' , rekli su nam članovi benda.

''Cijeli projekt 'Naša priča' je započeo krajem 2010. god. u suradnji sa Sašom Živanovom i Miralemom Mandžukom iz OXY? studija, gdje je se sve kuhalo i radilo, te gdje je urađen kompletan miks i mastering albuma. Pjesma 'Ljubav nam je vodilja' snimana je u studiu Lea Škare u Splitu, dok je izvršni producent cijelog projekta bio Tomislav Maleta – Tona. Macao band je surađivao sa raznim autorima za ovaj projekta a to su Dragan Keškić-Gagi, Žarko Luketina, Dragana D. Maričić, Tea Grubeša, Frano Batinić – Ćane i Tomislav Perković'', rekli su nam iz benda.
Album „Naša priča“ je nedugo nakon izdanja bio uvršten u top 40 po prodaji u Hrvatskoj po podacima CMC-a.

Macao band je osnovan 2005.godine od strane bubnjara Tomislava Malete-Tone i pjevača Jakova Kasala.Band čini 6 članova i to Jakov Kasalo – vokal, Ana Pavić – vokal, Dejan Miloloža – klavijature, Tonći Trboglav - gitara, Josip Maglica – bas gitara, Tomislav Maleta Tona – bubnjar,forntman i manager.

Kopirati
Drag cursor here to close