Baka iz Prijedora

Lijepa Gara neokrunjena miss baka

Lifestyle / Flash | 09. 10. 2015. u 15:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijedorčanka Mirsada Bojanić (54) ponosna je baka troje unučadi i po mišljenju mnogih i najseksepilnija baka u Bosanskoj Krajini.

Službenu titulu nekog od izbora ljepote baka Mirsada poznata i pod nadimkom Lijepa Gara još uvijek nema, a nema ni namjeru boriti se za nju, pogotovo ne na nekom od izbora za ''miss baka'' koji su i u Prijedoru postali popularni u posljednje vrijeme. Smatra da nema konkurencije, piše Dnevni avaz.

''Pa te bake koje se tamo natječu za titulu miss mi djeluju puno starije od mene, kao da su moje bake. Zato i ne bi da se tamo pojavljujem'', kaže nasmijana Mirsada koja se zato vrlo često pojavljuje u društvu unuka, kćerke i sina. S njima povremeno svrati i do neke diskoteke ili kafića. Pogotovo kad ode kod kćerke u Modriču. Ti izlasci su priča za sebe.

''Mnogi koji me vide ne mogu se načuditi da imam troje unučadi, toliku kćerku i sina... Ima i muških zvižduka, dobacivanja, komplimenata i naravno stalnih udvarača. Lagala bi kad bi rekla da mi sve to ne laska. Ne znam ženu kojoj to ne bi godilo''', kaže Mirsada i priznaje da se upravo zbog izgleda radije druži s muškarcima, a manje sa ženama koje su po pravilu ljubomorne na njen izgled i način oblačenja.

''Ima tu svakakvih komentara, ali me to uopće ne zanima. Mnoge od tih koje mene komentiraju obično na zloban način ne znaju da zasigurno bolje kuham od njih, da više radim, da nerijetko tek nakon ponoći legnem u krevet kad završim sav posao i da ustajem vrlo rano. Lijepa i pametna žena može sve, a one zlobne , e one neka se bave same sa sobom. Suviše volim život i svaki sekund mi je dragocjen tako da ne bi da trošim vrijeme na njih'', kaže Mirsada koja priznaje da je u sretnom braku punih 35 godina, sa Stevom ''koji je možda malo ljubomoran''.

''Moja deviza je da žena koja ne valja svom mužu, ne valja ni drugom, pa zato vjerojatno idu i na stranu. Moj brak je dobar i ne bi ga mijenjala'', kaže Mirsada koja ženama savjetuje da sebi posvete makar i 15 tak minuta dnevno. Toliko njoj treba da u svom izdanju izađe iz kuće.

Super baka nije pobornik "plastike“. Pod nož ne bi ni za kakvu ljepotu.
''Nemam zato ni vremena , a ni novca. A i da imam ovog drugog rađe bi taj novac potrošila na neke druge stvari... da malo putujem, proveselim se s društvom i da popijemo po neku'', iskrena je Gara.

Kopirati
Drag cursor here to close