Mostar

Let.ba i Arabesque uručili donaciju udruženju Sunce

Lifestyle / Putujte s nama | 24. 11. 2015. u 15:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak u galeriji HKD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru udruga Let.ba i škola baleta Arabesque priredile su svečanu dodjelu donacije u iznosu od 570,00 KM za djecu sa posebnim potrebama, o kojoj se brine udruženje Sunce iz Mostara.

Tom prilikom je baletska škola predstavila 4 koreografije ( Bijele labudice, Sirene, Valcer iz baleta Kopelija i Esmeralda varijacija) koje su otplesala djeca uzrasta od 3- 11 godina.

Poslije svečanog uručivanja donacije, gosti i balerinice su se družili uz slatkiše koji su bili dodatno ukrašeni porukama ljubavi i ohrabrenja.

Cilj donatora je da djeca imaju kontakt i potreban osjećaj za djecu s posebnim potrebama i da im svojom gestom pokažu da nisu sami.

''Udruga Let.ba, čiji je cilj promocija svih vrsta umjetnosti sa težištem na balet, koja od Grada ne dobija ništa, svoj rad djelimično financira od članarina baleta, a djelimično i sama ovisi od donatora.Utoliko više suosjeća sa udruženjem Sunce, koje nije na gradskom proračunu i koje isključivo ovisi o ljudima dobre volje i donatorima'', priopćeno je.

Sunce + Balet Mostar Arabesque + Let.ba Danas sveano uruena novana donacija udruenju Sunce, koje brine o djeci s posebnim potrebama Posted by Balet Mostar "Arabesque" on 24. studeni 2015

Kopirati
Drag cursor here to close