pijani i mamurni

Kultne scene koje glumci nisu mogli snimiti trijezni

Lifestyle / Flash | 03. 05. 2015. u 09:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo tko će povjerovati da je tekila neophodan rekvizit za snimanje uvjerljivih scena seksa u holivudskim filmovima. I dok običan smrtnik, pripit i mamuran može napraviti samo glupost, holivudski glumci stvaraju legendarne filmske scene. Ovo su neke od njih.

Margot Robbie u filmu "Vuk sa Wall streeta"



Australijska glumica Margot Robbie, prvu veliku šansu dobila je upravo u filmu Martina Scorsesea "Vuk sa Wall streeta". Igrala je lik uz holivudskog velikana Leonarda Dicapria, a pojedine zajedničke zahtjevne scene Margot je mogla snimi jedino ako bi popila nekoliko čaša žestice. Kako je otkrila, tekila joj je pomogla da pobijedi nervozu i snimi scene seksa sa Leonardom Dicapriem.

Mamurni Harry Potter



Mladi glumac Daniel Radcliffe prvi put se pojavio u ulozi Harrya Pottera kada je imao 12 godina. Igrao je ukupno u osam nastavaka popularnog filmskog serijala, i u svakom je vjerno dočarao lik dječaka čarobnjaka. Međutim, tek nedavno, Radcliffe je otkrio da je pojedine scene filma snimio potpuno dekoncentriran i mamuran od cjelovečernje pijanke.

Shia LaBeouf



Shia LaBeouf je u Hollywoodu je poznat kao umjetnik koji primjenjuje posebne metode glume. Drugim riječima, kada igra ulogu pijanca, Shia za potrebe snimanja pije alkohol, što je bio slučaj kada je snimao film "Bez zakona". Kada je snimao film "Neophodna smrt Charlia Countrymana" Shia je priznao da se za ulogu pripremio tako što je nekoliko puta konzumirao LSD, kako bi publici što vjernije mogao prikazati učinke ove droge, prenosi Blic.

Mila Kunis i Natalie Portman



U fimu "Crni labud" Mila Kunis i Natalie Portman imale su nekoliko vrelih lezbijskih scena. Glumicama nije bilo ugodno snimati scene u kojima se ljube pa su i one posegnule za tekilom kako bi se opustile.

Elizabeth Taylor i Richard Burton



Kada je redatelj Andrew Sinclair izabrao Richarda Burtona da igra u njegovom filmu "Under Milkwood", glumac je zahvalnost i poštovanje prema redatelju izrazio riječima: "Neću piti dok budemo snimali tvoj film, to jest samo litar votke dnevno." Također, ni Burtonova supruga Elizabeth Taylor, kao i kolega Peter O'Tool, nisu zaostajali za glumcem kada je alkohol u pitanju. Redatelj je otkrio da je holivudska diva Elizabeth Taylor jednom prilikom bila toliko pijana je jedva izgovarala replike i da su je Burton i O'Tool morali držati kako ne bi pala na snimanju.

Dennis Richards, Neve Campbell, Matt Dylan i litar tekile

 

Dennis Richards, Neve Campbell i Matt Dylan snimili su vrelu scenu seksa u troje u filmu "Divlje stvari" tek nakon što su popili litar meksičke rakije. Trud im se i više nego isplatio.

Kopirati
Drag cursor here to close