nepropisna vožnja djeteta

Kritike: Rosberg slikao dijete na brodu bez prsluka za plivanje

Lifestyle / Flash | 26. 09. 2016. u 21:09 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutačno vodeći u poretku vozača Formule 1, Nijemac Nico Rosberg ovih se dana našao na meti kritike mnoštva fanova jer je na Instagramu objavio sliku svoje supruge Vivian i jednogodišnje kćerkice Alaiaje za vrijeme odmora na Ibici.

Naime, njegove najdraže dame slikane su na ivici jednog broda, koji prilično brzo plovi - sudeći po valovima iza - a mala Alaia na sebi nije imala dječji prsluk za plivanje.

Rosberg je sliku postavio na Instagramu, Twitteru i Facebooku, nakon čega su se javljali kako oni koji lajkaju i šalju komplimente, tako i oni koji mu zamjeraju dovođenje djeteta u neposrednu opasnost.

"Svaki čas može naići iznenadni val. Teško da se onda može dovoljno brzo reagirati i uzeti dijete u naručje", napisao je jedan od fanova na Facebooku.

Tata Nico pozitivno je reagirao na kritike, pokazujući puno razumijevanje za fanove.

"Hvala za vaše komentare. Apsolutno shvaćam opravdanost kritike i razumom i srcem", poručio je Rosberg.

Obratio se i onima koji su pisali poruke na engleskom, poručujući kako će ubuduće svemu pristupiti puno ozbiljnije.

"Kod mene i supruge vrijedi pravilo - dijete uvijek drži rukom. Bez razlike jesmo li kod naših prijatelja, na brodu ili smo negdje sami", kazao je Nico Rosberg u nedjelju tim povodom, piše Bild.

Rosberg je inače u braku od 2014. godine, a svoju suprugu Vivian poznaje još iz ranoga djetinjstva.
Mala Alaia ubuduće zasigurno neće na brod bez prsluka za plivanje, a tata Nico će, moguće je, iz ovoga izvući pouku i za vlastito ponašanje po pitanju sigurnosti za vrijeme utrka Formule 1.

Kopirati
Drag cursor here to close