Najbolji glas showa

Kristina Brečić pobjednica showa Čapljina traži zvijezdu

Lifestyle / Flash | 28. 05. 2015. u 22:41 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednica ovogodišnjeg glazbeno-zabavnog showa ''Čapljina traži zvijezdu'' je Kristina Brečić iz Metkovića.

Odlučeno je to nakon finalne večeri koja je održana u prepunom Absolute clubu u Čapljini, gdje se mnogobrojnoj publici predstavilo svih deset natjecatelja sa po dvije izvedbe.

Drugo mjesto osvojila je Marija Primorac, dok je treće mjesto pripalo Eleni Pavlović. Elena je osvojila i nagradu z anajbolji scenski nastup.

Nagradu za najveću podršku na društvenoj mreži Facebook dobila je Kristina Brečić, dok je najviše glasova publike dobila Marija Primorac.

Kristina je osvojila novčanu nagradu u iznosu od 1000 KM, drugoplasiranoj Mariji Primorac pripalo je 500 KM, dok je trećeplasirana Elena Pavlović osvojila 250 KM.

Ove godine svih 10 natjecatelja - Dino Muminagić, Elena Pavlović, Gabrijela Kvesić, Inga Anđelić, Iva Ćorić, Iva Kraljević, Kristina Brečić, Marija Primorac, Martina Zeljko i Tea Kraljić, kroz dva kruga natjecanja prošli su do finala.

Za svoje kandidate publika je mogla glasovati na tri načina - putem Facebooka, putem Twittera i glasačkim kuponima u Absolute clubu svake večeri prigodom natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close