OKC Abrašević

Kreativna zima: Kreativno druženje uz zanimljiv program

Lifestyle / Flash | 17. 12. 2014. u 16:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi kreativci, umjetnici i entuzijasti, u suradnji s Vijećem mladih Grada Mostara organiziraju treću po redu "Kreativnu zimu", koja će se održati 22. 23. i 24. prosinca u Omladinskom kulturnom centru (OKC) "Abrašević".

Iz Abraševića pozivaju građane i građanke svih generacija na kreativno druženje uz zanimljiv program.

Svrha Kreativne zime je potaknuti na kreativno djelovanje, utvrditi do sada već postojeće kreativne instinkte i ideje te povezati različite generacije.

"Tako će građani imati priliku sudjelovati u besplatnim radionicama, čitati poeziju, grijati se uz vatru, kušati tople napitke, domaće sokove i delicije, družiti se s različitim ljudima i plesati uz kvalitetnu glazbu. Ako se bavite ručnim radovima, možete ih ponijeti sa sobom i izložiti u sklopu programa", priopćeno je iz OKC-a "Abrašević.

Prema programu, u ponedjeljak 22. prosinca u 13 sati održat će se street art radionica "Streetartura" i radionica izrade namještaja od paleta. U 14 sati održat će se radionica pletenja "Opleti", za 16 sati najavljena je radionica izrade platnenih lutaka "Lutkarenje", a za 21 sat planiran je "bass invaders" Dj's Zaki Rope.

U utorak, 23. prosinca, u 14 sati, održat će se radionica pletenja, u 15 sati radionica žongliranja, u 16 sati radionica izrade platnenih lutaka, od 17 do 19 sati "Pjesnička čajanka", a u 21 sat "Šizika".

U srijedu, 24. prosinca, u 14 sati, održat će se "Vašar viška" - razmjena garderobe, knjiga, nakita, kao i radionica pletenja. U 15 sati održat će se radionica žongliranja, u 16 sati radionica izrade unikatnih broševa, a u 21 sat "Polar Disco" by Deep Dee'' Marina Mimoza.

Kreativnu zimu podržali su Vijeće mladih Grada Mostara, OKC "Abrašević" i Unija studenata univerziteta "Džemal Bijedić".

Kopirati
Drag cursor here to close