Mostar

Koncertom Hladnog piva se zatvaraju ''Dani Studentskog zbora 2015''

Vijesti / Politika | 25. 05. 2015. u 06:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao i proteklih godina, povodom zatvaranja Dana studentskog zbora 2015 Sveučilišta u Mostaru, Zbor organizira veliki rock koncert Hladnog piva koji će ujedno označavati i vrhunac tekuće akademske godine.

Kekin i društvo su rekli kako se uvijek jako raduju dolasku u grad na Neretvi,a osim vrhunske svirke i nekoliko sati čistog rock užitka, najavili su i promociju njihovog novog studijskog albuma ''Dani zatvorenih vrata''.

''Ovim putem pozivamo sve studente i ljubitelje dobre svirke da se odmore od napornog učenja i fakultetskih obaveza, i naravno da dođu na najluđi provod i vrhunsku zabavu uz popularno Hladno pivo i tako se svi zajedno zabave uz neke od najvećih hitova kao što su : Supermen, Nije sve tako sivo, Zimmer frei, Fotoaparat, Pitala si me itd...'', poručuju iz Studentskog zbora.

Koncert će biti održan u srijedu, 3. lipnja s početkom u 21 sat u dvorani na Bijelom Brijegu.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM, a moguće ih je kupiti na sljedećim lokacijama:

-Studentski centar Mostar ( info Ivan Kraljević )
- Noćni klub Drugi način -
- Maraschino Bar (Mepas mall)-
- Kampus Sveučilišta-
- Ured Studentskog zbora- ( preko puta Filozofskog fakulteta )

Podsjećamo, da je cijeli mjesec svibanj bio je izuzetno bogat brojnim kulturnim, sportskim, edukacijskim i zabavnim sadržajima koje je Zbor priredio za sve studente mostarskog Sveučilišta. Kroz tekući tjedan završavaju se sportska natjecanja u nogometu, tenisu i rukometu, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close