Mostarsko ljeto

Koncert Mostar Sevdah Reuniona pred domaćom publikom

Kultura / Glazba | 25. 08. 2016. u 22:38 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Mostarsko ljeto' je u četvrtak navečer bilo domaćinom koncertu benda 'Mostar sevdah reunion' koji je održan za stanovnike grada na Neretvi na platou ispod Starog mosta.

Prije koncerta, prisutnima su se obratili direktor Centra za kulturu, ustanove koja je glavni organizator 'Mostarkog ljeta', Senad Suljić, te ministar Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Rašid Hadžović.

Suljić i Hadžović su istaknuli da je 'Mostarsko ljeto' jedna značajna manifestacija koja je nakon nekoliko godina pauze ponovno aktualna, te je dodatno obogatila kulturni život Mostara.

Koncertu je prisustvovao veliki broj posjetitelja.

Do sada je u sklopu ove manifestacije održano niz kulturnih događanja, poput promocije knjiga, likovna kolonija, izložbe. Večerašnji koncert 'Mostar sevdah reuniona' okupio je sve generacije ljubitelja glazbe.

Više od 90 minuta glazbe ispod simbola Mostara, Starog mosta prisutne je dirnuo u dušu, a brži ritmovi su rasplesali na desetke osoba.

Publiku u okviru 'Mostarskog ljeta' očekuje otvaranje izložbe 'Vegetative people' u OKC 'Abrašević' 26.8. u 22 sata, a nakon toga od 22:30 sati u dvorani 'Abraševića' koncert benda 'Dva i po čo'eka'.

Kopirati
Drag cursor here to close