Temperaturne razlike

Kišovito u cijeloj BiH: Na Bjelašnici 0, u Neumu 13 stupnjeva Celzijevih

Lifestyle / Flash | 11. 10. 2016. u 08:34 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U BiH danas je oblačno i kišovito vrijeme, a meteorolozi najavljuju da će se nepovoljne vremenske prilike zadržati do kraja tjedna, piše Agencija ANadolija.

U BiH danas se očekuje oblačno vrijeme sa kišom. Jutarnje temperature od dva do sedam, na jugu od osam do 12, a dnevne od osam do 14, na jugu od 15 do 19 stupnjeva Celzijevih.

Prema temperaturama izmjerenim u 8.00 sati, najhladnije je bilo na Bjelašnici - nula stupnjeva Celzijevih, zatim u Kupresu dva stupnja, Ivan-sedlu tri, Sokocu četiri, Drvaru i Livnu pet, u Bihaću, Bugojnu, Jajcu i Sarajevu šest, Gradačcu, Prijedoru, Sanskom Mostu i Tuzli sedam, Banja Luci, Bijeljini, Doboju, Srebrenici, Zenici i Zvorniku osam, a u Goraždu devet.

U Mostaru i Trebinju izmjereno je 11, dok je najtoplije bilo u Neumu - 13 stupnjeva Celzijevih.

U četvrtak, 13. listopada meteorolozi prognoziraju pretežno oblačno vrijeme sa mrazom, dok je jače naoblačenje očekuje krajem dana sa zapada. Jutarnje temperature od minus jedan do pet, a dnevne od 13 do 19 stupnjeva.

U petak, 14. listopada bit će također oblačno. Poslijepodne ili u večernjim satima doći će do porasta naoblake.

Slično vrijeme bit će i u subotu, 15. listopada kada se očekuju intenzivnije padaline u noći sa subote na nedjelju. Jutarnje temperature od pet do 10, na jugu od 12 do 15, a dnevne od 13 do 19, na jugu od 20 do 24 stupnjeva Celzijevih.

Kopirati
Drag cursor here to close