Festival

Kiseljak traži mlade talente na festivalu ''Kiss Stars''

Lifestyle / Flash | 18. 03. 2015. u 10:58 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha na prvom festivalu pjesme i plesa ''KISS STARS'' na kojem je 12 pjevača predstavilo svoj glazbeni talent uz pratnju plesača plesnog kluba ''Let's Dance Forever'' iz Kiseljaka koji su plesali specijalne koreografije napravljene za festival, Kiseljak će sljedeći tjedan biti domaćin drugog festivala pjesme i plesa.

U četvrtak, 26. ožujka s početkom u 19 sati u Pacifiku održati će se drugi po redu festival pjesme i plesa ''KISS STARS'' na kojem će svoj glazbeni talent za građane grada Kiseljaka ali i regije predstaviti 14 talentiranih pjevača.

Kao i prošle godine, organizator festivala plesni klub ''Let's Dance Forever'' i ove godine se potrudio za sve goste spremiti festival koji će dugo pamtiti, kada je riječ o scenografiji, tako i plesnim koreografijama koje će pratiti svakoga izvođača.

Domaćim i stranim hitovima, sudionici drugog festivala pokušati će osvojiti simpatije žirija, ali i publike te osvojiti nagradu stručnog žirija ili nagradu publike, navodi se u priopćenju.

Na festivalu nastupaju:

Nikolina Marušić- Ima jedan svijet
Marija Elena Šain- Da se nađemo na pola puta
Teo Barić- Bože brani je od zla
Gloria Slišković- Uzbuna
Dolores Kalem- Okeani
Gabrijel Barić- Pjevam danju, pjevam noću
Lidija Puljić- La, la, land
Mia Mrnjavac- Ja sam za ples
Mia Barišić- Listen to yourheart
Tea Barišić- Ostavit ću svitlo
Maja Pavlinović- Da mogu
Ivan Rajić- Odiseja
Tamara Dimač- Luzer
Sanja Trogrlić- Molitva

''Moram priznati da mi je zadovoljstvo ponovno vidjeti lica koja su na festivalu i prošle godine nastupila. Sjajna ekipa pod vodstvom Dejana Brkića, organizatora festivala i voditelja plesnog kluba, Marijane Budimir, profesorice glazbe koja je radila s mladim izvođačima nekoliko mjeseci i ovaj put su se potrudili ponuditi Kiseljaku mjesto i prostor za talentirane mlade kroz ovaj festival. Siguran sam da ćemo ove godine imati još više publike, jer imamo više izvođača nego prošle godine, ali i mnogo iznenađenja za sve prisutne'', poručio je Josip Milanović, PR Plesnog kluba „Let's Dance Forever“.

Cijena ulaznice na festival je 3 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close