Londonski frizer

Kim Jong Un na izlogu frizerskog salona: Umjesto mušterija stigla policija

Lifestyle / Flash | 16. 04. 2014. u 07:39 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Londonski frizer našao se na meti dužnosnika sjevernokorejskog veleposlanstva kada je iskoristio fotografiju njihovog vođe Kim Jong Una za promoviranje popusta od 15 posto.

U izlog je postavio Kimovu fotografiju očekujući da će mu njegov prepoznatljivi stil pomoći u poslu. Ispod je stajao natpis: Kosa vam ima loš dan? Uz dodatak kako salon nudi popust za šišanje tijekom travnja.

Potpuno suprotno očekivanjima Mo Nabbacha, u salonu je morala intervenirati policija. Pred izlogom su se, naime, pojavila dva dužnosnika sjevernokorejskog veleposlanstva koja su ga fotografirala i zapisivala bilješke. Onda su ušli u salon i zatražili razgovor s upraviteljem i skidanje plakata koji je 'uvredljiv za njihovog vođu'.

''Rekao sam im da je ovo Engleska, a ne Sjeverna Koreja i neka dovedu odvjetnike'', priča Nabbach. Ipak, nije mu bilo svejedno pa je poster skinuo, ali neki klijenti poručili su mu da ga vrati jer žive u demokraciji.

Frizura mladog vođe nije se prvi put našla u medijima. Prije manje od mjesec dana u javnosti se pojavila informacija kako će svi muškarci u Sjevernoj Koreji morati imati istu fizuru kao i njihov vođa.

Kopirati
Drag cursor here to close