brza hrana

Kentucky Fried Chicken dolazi u BiH

Lifestyle / Flash | 24. 11. 2014. u 10:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasnici franšize restorana brze hrane "Kentucky Fried Chicken" za BiH bit će Denis i Dado Stojnić, bosanskohercegovački MMA borci i vlasnici ugostiteljskih objekata "Cheers", "City Lounge", "Cheers Kitchen" i "Murphy' s Pub", potvrdio je danas za Fenu PR tim Denisa Stojnića.

Braća Stojnić već duže vrijeme pregovaraju s firmom koja je zadužena za franšize tih restorana u jugoistočnoj Europi, a ugovor bi trebali potpisati sredinom tjedna, nakon čega bi odmah krenuli s opremanjem prostora u središtu Sarajeva po visokim standardima koje zahtjeva KFC.

Nakon restorana u središtu Sarajeva planiraju otvoriti restorane i u Novom Gradu i Novom Sarajevu, a potom bi KFC restorane trebali dobiti i Mostar, Tuzla, Banja Luka i Zenica.

KFC je po prodaji drugi veliki restoranski lanac u svijetu i već nekoliko godina ima restorane na prostoru bivše Jugoslavije.

Kentucky Fried Chicken je do studenog 2013. imao 18.875 restorana u 118 zemalja, a prošle godine je njegova vrijednost procijenjena na 10 milijardi američkih dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close