Charles zavodnik

Kanađanka tvrdi: Bila sam Charlesova ljubavnica, imamo sina

Lifestyle / Zabava | 21. 09. 2017. u 15:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

On je visok i tamne kose te nevjerojatno sliči princu Williamu, no njegov navodni polubrat je sve samo ne dio kraljevske obitelji. Rođen je i odrastao u Kanadi, u svijetu miljama daleko od kraljevskog života u Buckinghamskoj palači.

Riječ je o Jason Jenkinsu, 34-godišnjaku koji je rođen 9 mjeseci nakon što je njegova majka bivša kanadska mornarička poručnica Janet, nezaštićenim seksom zatrudnjela s princom Charlesom u Highgroveu, tijekom njegovog braka s Dianom, pišu 24sata.hr.



''Bila sam Charlesova ljubavnica punih 16 godina'', otkrila je Janet američkom časopisu The Globe.

Objašnjava kako je to bila romansa na daljinu, a kad god bi se vidjeli, sve se svodilo samo na seks.

''Odjeća bi samo padala i nitko o nas dvoje nije razmišljao o kontracepciji'', ispričala je.

Janet, koja danas ima 70 godina i živi u Torontu navodno ne želi niti priznati niti odbiti to da je prince Charles otac njenom sinu Jasonu, govoreći kako "to nije njena stvar", no palača je svakako uvidjela opasnost u cijeloj stvari te se godinama trudi zadržati taj skandal tajnim.



Ona je upoznala Charlesa 1975. u britanskom konzulatu u Montrealu, gdje je radila cijelo vrijeme, a Charlesa je navodno očarala svojom dugom plavom kosom i atraktivnim izgledom. Nakon njegovog povratka u Britaniju, svakodnevno ju je bombardirao ljubavnim pismima.

Sama afera je započela sljedeće godine, kad je Charles otišao u Montreal na Olimpijske igre 1976., te je često odlazio "na zadatke" u Sandringham i Balmoral, gdje su se također nalazili. Kraljicu je razbjesnilo saznanje da i Janet odsjeda tamo.

Blizak prijatelj Janet otkrio je Globeu kako stvar nikad neće biti riješena dok princ Charles ne pristane na test očinstva, no da o svemu dovoljno govori činjenica kako je Janetin sin "pljunuta kopija princa Williama" te bi svatko, da ga vidi, zaključio kako su braća.

Čini se kako princ Charles ne priznaje cijelu priču i optužuje da je riječ o podmetanjima, dok njegova sadašnja žena i dugogodišnja ljubavnica Camilla želi da se on podvrgne DNK analizi kako bi se stvar jednom zauvijek okončala te bi tako i razriješio sve moguće sumnje o pravom nasljedniku prijestolja.

Kopirati
Drag cursor here to close