od Super Bowla do čimara

Kako se Janet Jackson promijenila u 12 godina

Lifestyle / Flash | 25. 10. 2016. u 20:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije dvanaest godina, Super Bowl 2004., u pauzi su nastupali Janet Jacksons i Justin Timberlake. Tada je Timberlake, navodno nenamjerno, otkrio grudi svoje kolegice sa scene. Bila je to slika koja se danima vrtjela u medijima i zasigurno je jedna od najlegendarnijih sa svjetske pop scene.

Slavnu pjevačicu danas smije dodirivati samo njezin suprug Wissam al Mana, a kako je Janet trenutačnu u poodmaklom stupnju trudnoće, u šetnji Londonom snimljeni su kao par u kojem je odijevanje žene sukladno vjerskome propisu.

Janet Jackson (50) čeka prvo dijete u poodmakloj životnoj dobi, a njezina ljubav prema mlađemu suprugu Wissamu Al Mani (41) očito ispunjava londonsku četvrt Chelsea, gdje su 'uhvaćeni' u šetnji.

Prije dva tjedna potvrdila je nagađanja o svojoj trudnoći riječima "zahvaljujemo se Bogu za ovaj blagoslov".

Njezina odjeća, doduše u modernijoj varijanti, ponovno podgrijava glasine o tome da je zbog ljubavi prema svome čovjeku prešla na islam.

Slične glasine o prelasku na drugu vjeru pratile su i njezina pokojnog brata Michael Jacksons († 50) koji je preminuo 2009. godine.

Janet o tome do sada nije željela davati komentare.

Javnost i dalje špekulira da je sigurno prešla na islam, sudeći po načinu odijevanja u novije vrijeme, a njezina pjesma „Broken Hearts Heal“ s novoga albuma „Unbreakable“ sadrži i riječ „Inshallah“.

Janet Jackson i Wissam al Mana ranije

Zanimljivo je pak da Janet sa svojim najnovijim albumom „Unbreakable“ namjeravala ove godine krenuti na svjetsku turneju, pišu mediji.

Naime, još u prosincu 2015. Janet je prolongirala svoje predviđene koncerte, jer se morala podvrgnuti jednoj operaciji. Fanovi su tada pomislili da je oboljela od tumora. No, u travnju ove godine, najavila je kako se želi posvetiti obiteljskome životu, ponovno pomjerajući turneju za bolja vremena.

Zli jezici su tada komentirali kako se radi samo o izgovoru, jer se karte za njezine koncerte loše prodaju.

Sada je pak izvjesno kako je Janet Jackson uistinu trudna u pedesetoj godini života.
Kada dijete dolazi na svijet, je li dječak ili djevojčica, jednako je nepoznato, kao i predviđati hoće li se pjevačica više ikada vratiti koncertima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close