priprema, pozor...

Kako doći na Kupres Play?

Lifestyle / Flash | 12. 08. 2016. u 08:22 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Kupreške udruge mladih 'KUM', a pod pokroviteljstvom Općine Kupres te Hercegbosanske županije i ŠGD Hercegbosanske šume Kupres, u petak, 12.kolovoza s početkom u 20 sati, u hali bivšeg poduzeća 'Plazenica promet' u industrijskoj zoni u Kupresu bit će upriličen tradicionalni kupreški festival alternativne glazbe i dobrih vibracija pod nazivom 'Kupres PLAY'.

Prema najavi, organizator je za posjetitelje pripremio nastup kutnog benda LET 3, a pored njih nastupit će još Justin's Johnson iz Splita, 'Mustang' iz Mostara, 'Patmos' iz Kupresa te DJ 'Tesla' iz Gornjeg Vakufa.

Organizator je ove godine, također, pripremio dodatni sadržaj festivala tako da će 11. kolovoza u 12 sati ispred spomenute hale održati glazbena učionica za buduće rock naraštaje pod nazivom 'Kupres play EMBRIO' gdje će se najmlađima približiti osnovna teorijska znanja o povijesti rock i blues muziciranja uz nezaobilaznu probu i prve pokušaje na instrumentima.

Na sami dan Festivala u podne ispred mjesta glavnog događaja bit će upriličen umjetnički performans 'Kupres play ART', odnosno izložba afirmiranih likovnih umjetnika s akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg i domaćih artista.

U program Festivala uvršten je i 'Kupres play ECCO', gdje će se sa svojim proizvodima tijekom Festivala predstaviti kupreški OPG 'Dvije pčelice' koji uspješno proizvode i plasiraju domaće pčelinje proizvode te OPG 'Danilović' sa svojim potpuno personaliziranim kozmetičkim proizvodima.

Kopirati
Drag cursor here to close