Rođen je Kralj

Još jedan glazbeni dar za božićne blagdane

Kultura / Glazba | 16. 12. 2014. u 18:47 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjesma ''Rođen je Kralj'' dar je grupe Gabriel svim prijateljima i ljudima dobre volje za nadolazeće božićne blagdane.

''Kad smo počeli razmišljati o snimanju pjesme s božićnom tematikom svi članovi grupe složili su se da to bude duhovna pjesma koja nema komercijalni karakter nego da ima jaku i točnu poruku kroz koju će se lako prepoznati pravi smisao Božića'', rekao je Josip Bulić iz grupe Gabriel.

''Autor teksta i glazbe fra Marin Karačić pjesmu je napisao i uglazbio baš kako smo i zamislili, da to bude božićna himna grupe Gabriel koju će svaki od pjevača koji pjevaju u grupi otpjevati na svoj način'', rekao je Bulić. Tako su Lily Galić-Granić, Marijan Župić - Vukas i Josip Župić (Vukas junior) pjesmu doživjeli i otpjevali svaki sa svojom prepoznatljivom emocijom.

Aranžman je napravio Josip - Joca Vukoja, a pjesma je snimana u Zagrebu u studiju Saše Miočića i u Fojnici u studiju kod Josipa - Joce Vukoja.

Nadamo se da će svi slušatelji uživati slušajući pjesmu ''Rođen je Kralj'' u ovo blagdansko vrijeme i ozračje a posebno će nam biti drago ukoliko se pjesma bude našla na repertoaru svih ostalih izvođača duhovne glazbe, dodao je na kraju Bulić.

Kopirati
Drag cursor here to close