Club Arabica

Joma Maja B2B Play On // STEREO RINGISPIL

Lifestyle / Flash | 19. 12. 2014. u 08:29 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Club Arabica i Stereo Ringišpil Vas s ponosom pozivaju na još jedan totalno plesni event 20. prosinca s početkom u 22 sata.

U goste nam po prvi put dolazi Joma Maja (Banja Luka) i naše gore list, Play On, kojeg ne moramo posebno predstavljati. Za ovu večer pripremaju poseban 4-satni B2B set. Pošto su i jedno i drugo sinonim za energiju i svježinu, to isto možete očekivati i od njihovog seta.

Joma Maja dolazi iz Banja Luke i od mlađih dana je u svijetu elektronske glazbe posjećujući razne festivale i klubove sirom Evrope. Samim tim njen sljedeći logični korak je bio i uplivavanje u DJ vode, sto se i dogodilo 2011. godine na DJ radionici u organizaciji URUK iz Banja Luke. Njen prvi susret sa mixetom i playerima pokrenuo je DJ Woodie, koji inače vazi za jednog od začetnika elektronske scene u Banja Luci.

Svojim znanjem glazbom obilježila je sve veće uspjehe u regiji i nastupala je na svim većim festivalima uključujući i EXIT, najbolji festival u Europi. Pored EXIT-a nastupala je jos na Memento Demento Festivalu u Hrvatskoj i Demofest u BiH.

Dođite, prepustite se i budite dio jedne audio-vizualne predstave gdje svatko od nas ima svoju ulogu.

Kopirati
Drag cursor here to close