Može dobiti čak 10 godina

Johnny Depp bi mogao završiti u zatvoru zbog kućnih ljubimaca

Lifestyle / Flash | 27. 05. 2015. u 08:36 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako ne vjerujemo da će slavni glumac stvarno završiti iza rešetaka, po zakonu može dobiti čak deset godina zatvora zbog toga što je ilegalno u Australiju unio svoja dva ljubimca.

Johnny Depp vjerojatno će platiti oko 265.000 američkih dolara kazne jer je prošvercao svoja dva ljubimca u Australiju. Jorkširski terijeri Pistol i Boo stigli su u Australiju privatnim zrakoplovom, no nisu prošli obaveznu karantenu jer ih Depp nije prijavio. Njegova varka otkrivena je jer su se na društvenim mrežama pojavile fotografije pasa tijekom posjeta frizeru/kozmetičaru za ljubimce.

Nije samo Depp na meti australske vlasti. I njegov pilot će vjerojatno morati platiti masnu kaznu ili odležati dvije godine u zatvoru.

Odbor Australskog senata raspravljao je o sudbini glumca, njegovog pilota i pasa. Štoviše, ministar poljoprivrede Barnaby Joyce zaprijetio je kako će dati pse uspavati te je Deppu dao 50 sati da pse pošalje izvan Australije. Glumac je poslušao i poslao pse u Kaliforniju gdje se trenutačno nalaze s njegovom suprugom Amber Heard.

Nitko još nije podigao optužnicu protiv Johnnyja Deppa i njegovog pilota, a ni sam se još nije oglasio u vezi cijele priče.

Kopirati
Drag cursor here to close