Balada

Jacques Houdek ovoga vikenda u Sarajevu promovira svoj novi singl 'Nov čovjek'

Lifestyle / Flash | 10. 03. 2015. u 20:54 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Balada 'Nov čovjek', za koju tekst i glazbu potpisuje sjajna Aleksandra Milutinović, jedna od najpoznatijih autorica s ovih prostora, a produkciju višestruki dobitnik Porina Predrag Martinjak - Peggy, peti je Jacquesov singl s albuma 'Meni za ljubav' kojim najavljuje ponovni pohod na vrhove glazbenih top ljestvica.

Jacques Houdek, jedan od najvećih vokalnih autoriteta, nakon poduže medijske pauze koju je objavio još 2012. odmah po izlasku svog aktualnog albuma 'Meni za ljubav', proteklih tjedana svojim projektima ne prestaje ugodno iznenađivati svoju vjernu publiku koja već 15 godina prati njegov umjetnički put.

Svake subote Houdek milijunsko gledateljstvo oduševljava svojim mentorskim vještinama u HRT-ovu medijskom spektaklu desetljeća 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', a mediji su ga već, sukladno dosadašnjoj statistici odabira sjajnih kandidata, proglasili omiljenim mentorom ovoga showa.

Jacques je izdao i videospot za svoj novi singl, peti s aktualnog albuma, nakon megahitova kao što su 'Stotinama godina' i 'Srećom imam tebe'.

Režiju spota potpisuje Mario Šulina (Produkcija Nova) s kojim je Jacques već uspješno surađivao na videospotu za izvrsnu obradu starogradskog bisera 'Ne vrijedi plakati'.

Vrhunski pjevač, nadimka 'The Voice', iznimno je sretan i zadovoljan novim videospotom i umjetničkim kadrovima koji su zabilježeni u bajkovitom okruženju dvorca Schönbrunn u Beču, a pjesma 'Nov  čovjek', kako kaže, jedna mu je od najdražih koje je za njega napisala dugogodišnja mu draga suradnica Aleksandra Milutinović.

Pjesma će se, osim na vrhovima top ljestvica i u srcima Jacquesove publike, zasigurno naći i na repertoaru dugoočekivanog koncerta u Lisinskom koji  će se održati baš na Jacquesov roñendan, 14. travnja!

Jacques  će u sklopu svoje posjete Sarajevu održati i jednodnevni Masterclass učenicima 'Basics' škole pjevanja. Svoje iskustvo stečeno dugogodišnjim radom, kao i bogato stručno znanje nesebično će podijeliti sa polaznicima škole pjevanja 'Basics' koju je upravo Jacques prepoznao kao školu od velikog značaja za obrazovanje mladih talenata.

Učenici će ovom prilikom od Jacquesa moći naučiti osnove tehnike pjevanja kroz različite popularne glazbene žanrove kao i male tajne dobrog pjevanja.

Popularni pjevač  koji je svoje glasovne vještine usavršavao i na prestižnom 'Berklee Collegeu' kroz ovo interaktivno masterclass predavanje učenike  će upoznati sa novim trendovima u glazbi te  će podijeliti i svoja bogata iskustva  s glazbenom industrijom, a odgovorit će i na pitanje kako pravilno i sigurno graditi i ulagati u svoju karijeru.

Kopirati
Drag cursor here to close